Copyright © Sva prava pridržana Istrabiz.hr. Uvjeti korištenja
Naslovnica - Istrabiz.hr, poslovni imenik IstreIstraBiz.hr

NASLOVNICA   ADMIN   KONTAKT

Naslovnica   Mapa weba   Marketing   Korisne info   Tečajna lista  Mapa mundi   Istra   Radio   Video   Software   Forum   Kontakt   

   

Poslovni imenik Istre

Pretraga

Istrabiz oglasi

Marketing

 

 

 

A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž    0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Rezultat 1 - 10 od 21 Stranica 1 od 3      
 

Edda - Pizzeria / Taverna Savudrija
 
Dobrodošli na info-stranicu Taverna - Pizzeria Edda - Restoran - Kolači - Savudrija - Umag.
  www emailVolparija 23 c, 52475 Savudrija
 

Edra - Ukrasi za aranžiranje poklona
 
Ukrasne vrpce u svim širinama i uzorcima za dekoracije
  www emailŠtrped 42/1, 52420 Pula
 

EDRA d.o.o.
 
Tvrtka Edra d.o.o. prisutna je na tržištu od 1996 godine. Osnovna djelatnost tvrtke je veleprodaja ukrasa, repromaterijala za cvjećarnice, papirnice i poklon galerije.
  www emailŠtrped 42/1, 52420 Buzet
 

EICO d.o.o
 
Pod punim nazivom Euroistra Commerce d.o.o. poslujemo od 1994. godine otkada pružamo usluge maloprodaje i veleprodaje raznih materijala za završne radove. Trenutno zapošljavamo 15-ero djelatnika koji će Vam zahvaljujući vlastitim vještinama i stručnosti pomoći pri izboru pojedinih proizvoda.
  www emailGripole bb, 52210 Rovinj
 

El Faro - Pizzeria / Restoran / Apartmani Savudrija
 
Dobro došli na info-stranicu restoran El faro, Pizzeria Savudrija. U prekrasnom ambijentu, 500 m od mora nalazi se objekt, u kojem Vam ljubazno osoblje pruža obilje raznovrsne hrane na bazi riba, školjaka mesa žara, domaćih kolača i tjestenine (fuži,njoki)
  www emailIstraska 14, 52475 Savudrija
 

ELEKTROTRADE
 
Obrt za veleprodaju elektromaterijala i elektroinstalaterske usluge "ELEKTROTRADE" osnovan je 1995. godine na području grada Rovinja s ciljem pružanja glavne djelatnosti elektroinstalaterskih radova sa alternativnim izvorima energije.
  www emailNaselje Monfiorenzo 21 , 52210 - Rovinj
 

Eleon - Ugostiteljska oprema / Aparati za ugostiteljstvo
 
Dobro došli na info-stranicu tvrtke Eleon d.o.o. Labin - Prodaja ugosteteljske opreme - Profesionalna oprema za ugostiteljstvo - Perilice - Hladnjaci za ugostiteljstvo - Roštilj - Friteze - Ugostiteljski štednjaci - Profesionalni aparati za ugostiteljstvo - Ledomati - Profesionalni aparati za kavu - Rashladna oprema - Termička oprema - Depuratori - Inox stolovi - sudoperi.
  www emailZelenice 11, 52220 Labin
 

Elstar - Prodaja elektromaterijala Poreč / Električni kablovi
 
Elstar - Prodaja elektromaterijala Poreč / Električni kablovi / Zaštitne sklopke / Žarulje Phillips / Electrical equipment / Elektroinstalacije. Mi, Tvrtka Elstar d.o.o. bavimo se prodajom i distribucijom elektromaterijala i raznih rasvjetnih tijela. Naš je zadatak pravovremena i točna isporuka elektromaterijala i visokokvalitetnih rasvjetnih tijela. Bavimo se i projektiranjem rasvjete privatnih i javnih objekata.
  www emailKarla Huguesa 28, 52440 Poreč
 

Eltor - Rasvjetna tijela Pazin
 
  www emailIndustrijska zona Ciburi p.p. 79, 52000 Pazin
 

Ema - Konoba Boljun
 
Dobro došli na info-stranicu "Konoba Ema". Konoba Ema nalazi se u općini Lupoglav, blizu Boljuna, u malom mjestu Vranja. Konoba je napravljena 2003. godine i otada je u vlasništvu obitelji Ajkler, koja se već godina trudi i uspijeva svojim gostima pružiti dobrodošlicu u domaću kuću, u kojoj se sprema isključivo domaća hrana u lijepom toplom rustikalnom ambijentu što i priliči ovim krajevima.
  www emailVranja 14, 52434 Boljun

1 2 3 next

Table 'istrabiz_alex.oglasi' doesn't exist