Copyright © Sva prava pridržana Istrabiz.hr. Uvjeti korištenja
Naslovnica - Istrabiz.hr, poslovni imenik IstreIstraBiz.hr

NASLOVNICA   ADMIN   KONTAKT

Naslovnica   Mapa weba   Marketing   Korisne info   Tečajna lista  Mapa mundi   Istra   Radio   Video   Software   Forum   Kontakt   

   

Poslovni imenik Istre

Pretraga

Istrabiz oglasi

Marketing

 

 

 

A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž    0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Rezultat 1 - 10 od 20 Stranica 1 od 2      
 

Idea - Salon kućnog tekstila / Tekstil / Pula
 
Od osnutka poduzeće se bavi proizvodnjom i prodajom posteljine i kućnog tekstila u najširem smislu i asortimanu.
  www emailTrg Kralja Tomislava 2, 52100 Pula
 

Ideja - Pozamanterija / Kućni tekstil / Denior Poreč
 
Tvrtka Denior registrirana je još 1995. godine i krenula je u poslovanje kao drogerija i parfumerija. U narednih nekoliko godina proširuje svoju djelatnost i na konfekciju i tekstil za kućanstvo. Time se bavi i danas s naznakom da ovoga trenutka posluje sa četiri trgovine u Poreču, te širi svoje poslovanje i na gradove Labin i Pazin.
  www emailPartizanska 13, 52440 Poreč
 

Idila - Konoba / Smještaj Baderna
 
Konoba "Idila" se nalazi u malom mjestu Rakovci, 2 kilometra od Baderne i 12 kilometara od mora. Domaćini, Obitelj Rakovac imaju dugogodišnje iskustvo u ugostiteljstvu i vođenju nadaleko poznate konobe, gdje se gosti uvijek vrlo rado vračaju.
  www emailRakovci 4, 52445 Baderna
 

Igrota - Kamenoklesarska radnja
 
  www emailIvetići 75, 52444 Tinjan
 

IMplast - Pvc stolarija Poreč / Pvc prozori i vrata
 
Tvrtka I.M. Plast postoji nešto više od tri godine, međutim radno iskustvo osoblja tvrtke je preko 20 godina. S obzirom na iskustvo i pedantnost izvedenih radova PVC stolarska radionica I.M.Plast spada u izuzetno kvalitetne stolarije.
  www emailM.Vlašića 18, 52440 Poreč
 

IN-DI d.o.o.
 
Tvrtka IN-DI d.o.o. osnovana je 1990.god. u Puli s ciljem obavljanja djelatnosti veleprodaje i maloprodaje elektromaterijala.
  www emailG.A. della Zonca 25f, 52215 Vodnjan
 

Info.Optima - Prodaja i servis informatičke opreme Pula
 
Dobrodošli na info-stranicu tvrtke Info.Optima d.o.o. - Prodaja - Servis informatičke opreme u Puli - Servis PC računala - Stolna računala - Prijenosna računala - LCD monitori - Popravak kompjutera - Konzalting Pula - Održavanje i servis računala i programske opreme, komunikacijskih mreža i komunikacijske opreme u Puli.
  www emailMletačka 12, 52100 Pula
 

INSTALU - Aluminijska i PVC Stolarija / Prozori / Vrata / Pula
 
Dobrodošli na info-stranicu tvrtke INSTALU d.o.o. Izrada PVC i ALU stolarije - Aluminijska vrata - Aluminijska stolarija - Metalne konstrukcije - Bravarija - Izrada aluminijske bravarije u Istri - Aluminijski prozori i vrata - ALU klizne stijene - ALU grilje s pomičnim i fiksnim lamelama - Izrada alu roleta - Gdje kupiti alu prozore i vrata - Garažna vrata - Leksan ploče - Blindirana - Protuprovalna vrata - Zaštitne mrežice protiv komaraca - Komarice - Izolacijska stakla - Aluminijska vrata - Aluminijska fasada - Sigurnosna vrata - Opremanje objekata u Puli, Rovinju, Poreču, Umagu, Buzetu, Labinu, Pazinu, Rijeci.
  www emailVernalska 16, 52100 Pula
 

Interier - Trgovina / Tende / Zavjese Poreč
 
Poštovani, dobro došli na našu info stranicu. Nadamo se da ćete nas kontaktirati da uljepšamo Vaš stambeni ili poslovni prostor artiklima i savjetima iz našeg asortimana.Trgovačko proizvodni obrt "INTERIER" u obiteljskom je vlasništvu i osnovano je 21. studenog 1995. godine. Od samog početka obrt se bavi kako maloprodajom, tako i veleprodajom artikala potrebnih za uređenje doma, stana, apartmana, poslovnog prostora...
  www emailMate Vlašića 26/25, 52440 Poreč
 

Intersport - Caffe bar Poreč
 
Caffe bar Intersport nalazi se u Zelenoj Laguni u sklopu Intersport centra na katu i posluje tokom čitave godine. Budući se u Intersportu često održavaju sportski treninzi i sportski susreti, caffe bar "Intersport" je upravo pravo mjesto za sve posjetitelje i sportaše.
  www emailSportski centar Zelena laguna, 52440 Poreč

1 2 next

Table 'istrabiz_alex.oglasi' doesn't exist