Copyright © Sva prava pridržana Istrabiz.hr. Uvjeti korištenja
Naslovnica - Istrabiz.hr, poslovni imenik IstreIstraBiz.hr

NASLOVNICA   ADMIN   KONTAKT

Naslovnica   Mapa weba   Marketing   Korisne info   Tečajna lista  Mapa mundi   Istra   Radio   Video   Software   Forum   Kontakt   

   

Poslovni imenik Istre

Pretraga

Istrabiz oglasi

Marketing

 

 

 

A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž    0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Rezultat 1 - 10 od 37 Stranica 1 od 4      
 

Macumba - Beach bar / Izlasci / Zabava / Caffe bar / Novigrad
 
Beach bar Macumba je smješen u malom turističkom naselju odmah na plaži neposredno prije mjesta Dajla, omiljeno okupljalište svih generacija u ljetnom periodu . Beach bar Macumba uz odličnu glazbeno – disco atmosferu, idealnu za vrhunski provod i opuštanje, nudi veliki izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića.
  www emailPlaža Mareda, 52466 Novigrad
 

MADCAR Rent a / Auto škola / Umag / Buje / Novigrad
 
Dobrodošli na info-stranicu autoškole Madcar Rent-a Quad - Car - Moto - Scooter - Bike - Novigrad - Umag - Buje. Privatnu Autoškolu Madcar 1995. godine otvorio je još tada instruktor Dragan Markon u prostorijama umaškog učilišta koja je tada zapošljavala dva djelatnika, a naredne godine otvara podružnice u Bujama i Novigradu. Danas nakon 15 godina uz puno truda i rada broj zaposlenih popeo se na 12, od kojih 6 stalnih instruktora, 3 voditelja autoškole i 3 administratora.
  www emailVoćarska 5, 52470 Umag
 

Makin - Hotel / Restoran / Hotelski smještaj Novigrad
 
Hotel Makin otvoren je 2002. godine u lijepo uređenom i funkcionalnom ambijentu s predivnom terasom prepunom cvijeća i zelenila, osmišljenom u stilu botaničkog vrta. Uz ljubazno osoblje, nudi gotovo sav mogući komfor za obiteljski odmor, komociju i ležernost te prisan ambijent koji velike hotelske kompanije i njihovi hoteli ne mogu stvoriti zbog velikog broja gostiju i osoblja. Hotel je sagrađen uz renomirani obiteljski restoran Taverna Sergio. Njegov je interijer u rustikalnom stilu s kaminom koji datira iz davne 1700. godine i stropom sagrađenim u potpunosti od drva, koji stvara posebno ugodnu atmosferu.
  www emailŠaini 2a, 52466 Novigrad
 

Mandrač - Restoran / Riblji restoran Novigrad
 
Restoran Mandrač u Novigradu, gostima je poznat još od 60-ih godina prošlog stoljeća, točnije od 1968. godine kada je i počeo s radom. Danas je restoran Mandrač u sklopu obrta "Made in Italy" i jedan je od najpoznatijih restorana u Novigradu, a i šire.
  www emailMandrač 6, 52466 Novigrad
 

Mandriol - Privatni smještaj / Apartmani / Sobe Vodnjan
 
Istra je idealna za odmor i rekreaciju. Najadekvatniji odmor za individualne goste željne opuštanja i mira je u kućama, apartmanima ili privatnim sobama koje se nalaze podalje od gradske gužve i prenapučenih plaža.
  www emailMandriol 106, 52215 Vodnjan - Peroj
 

Marconi - Gostionica Poreč / Prodaja suvenira
 
Restoran - Gostiona "Marconi" smješten je uz Eufrazijevu baziliku, ima prekrasnu terasu u unutrašnjosti samog objekta. Na trerasi restorana možete uživati u ukusnim jelima uz dobru poslugu. Pravo mjesto za uživanje u popodnevnom sneku, hladovini i mirnoj atmosferi. Restoran se nalazi u zgradi koju su sagradili talijanski plemići prije 500 godina. U ponudi imaju i pizzu bogatu raznim sastojcima, salatu od plodova mora, riblje i mesne delicije, te izvrsan desert od sladoleda.
  www emailEufrazijeva 24, 52440 Poreč
 

Marija na Krasu - Gostionica Božo
 
  www emailSv.Marija na Krasu bb, 52470 Umag
 

Marina - Ugostiteljstvo / Caffe bar Žminj
 
Ugostiteljski obrt "Marina" nalazi se u Žminju na Pazinskoj cesti.( u pripremi)
  www emailPazinska cesta bb, 52341 Žminj
 

Marina konoba - Morski / Riblji specijaliteti / Novigrad
 
Dobrodošli na info-stranica konobe ˝Marina˝ - Riblji restoran - Jela od ribe - Istarska kuhinja - Istarski specijaliteti - Specialità istriane - Istrischen Spezialitäten - Ristorante di pesce Cittanova - Novigrad. Ukoliko se pitate gdje dobro jesti u Novigradu svakako posjetite konobu - restaurant ˝Marina˝ u Novigradu.
  www emailSv. Antona 38, 52466 Novigrad
 

Mario - Restoran Poreč
 
Naš porodični restoran "MARIO" nalazi se u centru Poreča, smješten 300 metara od raskrsnice Čimižin u smjeru Novigrada, s desne strane ceste i ima svoj vlastiti parking prostor za 15 automobila. Možemo ugostiti 80-tak gostiju u ugodnom i toplom ambijentu koji se sastoji od glavne sale i odvojenog separea.
  www emailPulska 43, 52440 Poreč

1 2 3 4 next

Table 'istrabiz_alex.oglasi' doesn't exist