Copyright © Sva prava pridržana Istrabiz.hr. Uvjeti korištenja
Naslovnica - Istrabiz.hr, poslovni imenik IstreIstraBiz.hr

NASLOVNICA   ADMIN   KONTAKT

Naslovnica   Mapa weba   Marketing   Korisne info   Tečajna lista  Mapa mundi   Istra   Radio   Video   Software   Forum   Kontakt   

   

Poslovni imenik Istre

Pretraga

Istrabiz oglasi

Marketing

 

 

 

A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž    0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Rezultat 1 - 10 od 32 Stranica 1 od 4      
 

Badi - Restaurant / Apartmani / Privatni smještaj Umag
 
Dobro došli na info stranicu Vašeg omiljenog restorana! Restoran „Badi“ već od svoje 1986. godine s veseljem ugošćuje i zadovoljava svoje omiljene klijente svojom kvalitetom i raznovrsnom ponudom, koja se prilagođava sezoni nudeći konstantno nove specijalitete. Restoran je u više navrata nagrađivan raznim priznanjima za kvalitetu i uslugu, te se i danas nalazi među 100 najbolje ocijenjenih restorana u Hrvatskoj. Gost nam je uvijek bio na prvom mjestu, tako je i danas, a tako će biti i sutra. Zato se opustite i uživajte u našim delicijama.
  www emailUmaška 12, 52470 Umag - Lovrečica
 

BARBIĆ TERMIKA d.o.o
 
Poduzeće Barbić Termika d.o.o. svoje usluge postavljanja instalacija vode, plina i grijanja samostalno vrši od 2007. godine. Naime, iza vlasnika i voditelja poduzeća stoji višegodišnje iskustvo u istim poslovima.
  www emailBarbići 20, 52446 Nova Vas - Poreč
 

Bare - Konoba / smještaj Funtana
 
Konoba Bare je otvorena još 1995. godine i od tada uspješno posluje sa svim svojim sadržajima. Ponosi se sa svojom tradicionalnom domaćom kuhinjom i pripremanjem jela na starinski način.
  www emailKamenarija 4, 52452 Funtana
 

Baredine - Jama / Grotta / Höhle / Najljepša špilja Hrvatske
 
Geomorfološki spomenik prirode i prvi speleološki lokalitet Istre uređen za turističku namjenu, jama "Baredine", počeo je sa radom 1995. godine. Iduće godine, odnosno 1996. godine, jama Baredine dobila je svoju prvu nagradu "Zlatna koza", a to je bila nagrada Turističke zajednice Istrarske županije za obogaćivanje turističkog proizvoda.
  www emailGedići 55, 52460 Nova Vas
 

Barišić - Završni radovi u građevinarstvu / Interijeri i fasade
 
Barišić - Završni radovi u građevinarstvu / Uređenje interijera i fasada / Izolacije / KNAUF spušteni stropovi i pregradni zidovi. Tvrtka "Interijeri Barišić" bavi se izradom svih vrsta fasada i readaptacijom postojećih stambenih ili poslovnih prostora.
  www emailMusalež bb, 52440 Poreč
 

Batana - ribarnica Poreč / prodaja ribe
 
Ribarnica BATANA u Poreču bavi se prodajom isključivo svježe ribe ! Osim toga u ponudi ima i rakove, školjke, lignje i ostale morske mekušce.
  www emailP.Kandlera 13, 52440 Poreč
 

Be-Lux Oprema - Strojevi za pranje i glačanje Zagreb
 
Tvrtka Be-Lux Oprema je dio grupacije Electrolux koji je vodeći svjetski dobavljač opreme za profesionalna rješenja obrade rublja. Artikle koje imamo u prodaji su strojevi za pranje i peglanje (glačanje) raznog rublja. Naš je cilj postizanje maksimalne razine zadovoljstva klijenata. Time ne mislimo samo na visoku kvalitetu proizvoda nego i na osigurani servis i rezervne dijelove, savjete u projektiranju, montaži i održavanju kako bismo mogli promptno odgovoriti na zahtjeve klijenata.
  www emailKamenarka 28, 10 010 Zagreb
 

Bembo - Konoba
 
  www emailSan Zuian 26, 52210 Rovinj
 

Benetton - trgovina odjeće za djecu, žene i muškarce Umag
 
  www email52470 Umag - Centar
 

Benvegnu - Olio d´oliva / Maslinovo ulje / Uljara / Buje
 
Dobro došli na info-stranicu Uljara Benvegnu - Proizvodnja i prodaja maslinovog ulja u Bujama - Maslinarstvo - Prerada maslina u ulje - Oleificio - Olio d´oliva Buie - Otkup maslina Krasica - Gardoši - Krasica - Buje - Istra.
  www emailGardoši 58, Krasica, 52460 Buje

1 2 3 4 next

Table 'istrabiz_alex.oglasi' doesn't exist