Copyright © Sva prava pridržana Istrabiz.hr. Uvjeti korištenja
Naslovnica - Istrabiz.hr, poslovni imenik IstreIstraBiz.hr

NASLOVNICA   ADMIN   KONTAKT

Naslovnica   Mapa weba   Marketing   Korisne info   Tečajna lista  Mapa mundi   Istra   Radio   Video   Software   Forum   Kontakt   

   

Poslovni imenik Istre

Pretraga

Istrabiz oglasi

Marketing

 

 

 

A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž    0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Rezultat 1 - 10 od 52 Stranica 1 od 6      
 

A.B.S. - PVC i ALU stolarija / Građevinska stolarija Pićan - Istra
 
A.B.S. je obiteljska tvrtka za proizvodnju pvc i aluminijske stolarije, osnovana 1994.godine.
  www emailKukurini 22, 52332 Pićan
 

Abella - Kozmetički salon Rovinj
 
Dobrodošli na info stranicu salona "Abella Beauty Center", moderanog beauty & relax centra koji se nalazi na samoj raskrsnici u Rovinjskom Selu. Kod nas ćete svakako naći adekvatne tretmane za vaše lice, ruke, tijelo i noge.
  www emailRovinjsko selo 99, 52210 Rovinj
 

Actual I.T. - Informatika
 
Društvo Actual I.T., članica Skupine Istrabenz, bavi se IT rješenjima. Našim klijentima nudimo široku paletu rješenja za IT podršku poslovnim procesima.
  www emailKarlov vrt bb, 52341 Žminj
 

Adeas - Apartment / Euroherc osiguranje Umag
 
Dobro došli na info-stranicu Apartment "Adeas". Nalazimo se 6 kilometara od Umaga, prema Novigradu u mjestu Babići svega kilometar od mora. U Babićima ima mali mini market i odlična pizzerija.
  www emailBabići bb, 52470 Umag
 

Admiral Max - Konoba / Taverna Novigrad
 
Dobrodošli na info stranicu konobe "Admiral Max". Konoba - Taverna "Admiral Max" ima već dugogodišnju tradiciju i poznata je po svojoj kuhinji i neodoljivim jelima.
  www emailPorporella 5, 52466 Novigrad
 

Adria Istra - Marketing i poslovno savjetovanje Rovinj
 
Tvrtka Adria Istra d.o.o. - djelatnost odnosa s javnošću, marketing i poslovno savjetovanje, je utemeljena s ciljem aktivnog sudjelovanja u razvoju efikasne suradnje između hrvatskih i ruskih poduzeća. Adria Istra d.o.o. pruža reklamne i informacijske usluge za ruske turiste o odmoru na teritoriju Hrvatske, usluge poslovnog savjetovanja ruskim tvrtkama i pojedincama za ulaganje kapitala, stvaranje poduzeća i stjecanje nekretnina u Hrvatskoj, te reklamne i marketinške usluge za hrvatske tvrtke, spremnih ući na perspektivno rusko tržište.
  www emailTrg na Križu 1, 52210 Rovinj
 

Adria nekretnine - Immobilien / Realestate / Nekretnine Vrsar
 
Agencija ADRIA bavi se posredstvom u kupoprodaji nekretnine: kuca, stanova, poslovnih prostora, zemljišta.
  www emailObala M. Tita 10, 52450 Vrsar
 

Aero Park Vrsar - Panoramski letovi / Zračna luka Vrsar
 
Aero Adria d.o.o. u ponudi ima nekoliko aviona s kojima obavlja panoramske letove po Istri (Vrsar, Poreč, Rovinj, Brijuni, Umag, Novigrad, Labin,...), te radi uslugu prijevoza putnika na relacije - odredišta po želji (Zadar, Dubrovnik, Split, Zagreb, Ljubljana, Venecija,...). U posljednje vrijema svoju su uslugu upotpunili sa "Sky Bar-om" u kojem ćete se svakako moći osviježiti raznim alkoholnim i bezalkoholnim napitcima, a iz kojeg se pruža prekrasan pogled na aerodrom, odnosno na pistu za polijetanje i sletanje. Iz terasa Syk Bar-a možete gledati skokove padobranaca, a to je prava atrakcija. Ukoliko se netko zaželi po prvi puta skoćiti s padobranom ... i to je moguće uz "Tandem Jump" ! Svi oni koji imaju interes za samostalnim upravljanjem ultralight avionima, mogu polagati školu za pilotiranje navedenih aviona. Cijena za dobivanje licence je oko 3.000 €, a u to je uključeno teorijska nastava i 30 sati letenja sa instruktorom. Oni koji imaju licencu za upravljlanje ultralight avionima mogu kod nas iznajmiti avion na jedan ili više dana ... po dogovoru. Tokom predsezone i podsezone imamo akcijske cijene za domaće goste kako bi zainteresirali osobe koje nisu imale priliku letijeti, da krenu s nama u plavetnilo neba i razgledaju svoje mjesto ili grad iz jedne sasvim drugačije perspektive. Navratite do nas i zabavite se s nama na način koji će Vam ostati u sjećanju !
  www emailZračna luka Vrsar, 52450 Vrsar - Crljenka
 

AGP - IZO Aluminijska bravarija / ALU prozori i vrata / Rovinj
 
Dobrodošli na info-stranicu Bravarsko - staklarskog obrta AGP - Izrada - IZO stakla - PVC stolarija - Aluminijska vrata - Aluminijska stolarija - Metalne konstrukcije - Bravarija - Izrada aluminijske bravarije u Istri - Aluminijski prozori i vrata - Alu klizne stijene - Alu grilje - Izrada alu roleta - Zaštitne mrežice protiv komaraca - Gdje kupiti alu prozore i vrata - Izolacijska stakla - Klizne stijene - Aluminijska vrata - Protuprovalna vrata - Prozori kombinacija drvo - Aluminij - Sigurnosna vrata - Opremanje objekata u Rovinju, Puli, Poreču, Umagu, Labinu, Pazinu.
  www emailRovinjsko Selo 66, 52210 Rovinj
 

Agro eno - Agrarija / Enologija / Buje
 
Poštovani, Agro eno d.o.o. agrarija i enologija je mlado poduzeće koje se bavi opskrbom proizvoda za poljoprivredu i enologiju.
  www emailStanišna 2 b, 52460 Buje

1 2 3 4 5 6 next

Table 'istrabiz_alex.oglasi' doesn't exist