Copyright © Sva prava pridržana Istrabiz.hr. Uvjeti korištenja
Naslovnica - Istrabiz.hr, poslovni imenik IstreIstraBiz.hr

A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž    0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

NASLOVNICA   ADMIN   KONTAKT

Naslovnica   Mapa weba   Marketing   Korisne info   Tečajna lista  Mapa mundi   Istra   Radio   Video   Kontakt   

   

Poslovni imenik Istre

Istrabiz oglasi

Marketing

 

 

 

Elektromaterijal
Rezultat 1 - 5 od 5 Stranica 1 od 1      
 

Elstar - Prodaja elektromaterijala Poreč / Električni kablovi
 
Elstar - Prodaja elektromaterijala Poreč / Električni kablovi / Zaštitne sklopke / Žarulje Phillips / Electrical equipment / Elektroinstalacije. Mi, Tvrtka Elstar d.o.o. bavimo se prodajom i distribucijom elektromaterijala i raznih rasvjetnih tijela. Naš je zadatak pravovremena i točna isporuka elektromaterijala i visokokvalitetnih rasvjetnih tijela. Bavimo se i projektiranjem rasvjete privatnih i javnih objekata.
  www emailKarla Huguesa 28, 52440 Poreč
 

Etradex - Industrija i Transport Pićan / Pazin / Istra
 
ETRADEX d.o.o. obiteljska je tvrtka utemeljena 1977. godine kao elektro-bravarska izrada Smoković "ELBIS". Direktor i vlasnik firme je gospodin Vladimir Smoković. Nakon 13 godina rada i mnogo proizvedenih elektro ormarića, ELBIS je narastao na 1.300 m2 poslovnog prostora te je zapošljavao 10 radnika.
  www emailBenazići 99, 52332 Pićan
 

Labelle trgovina - Bijela tehnika / Kućanski aparati / Poreč
 
Ukoliko tražite gdije ćete pronaći adekvatne kućne aparate za svoju kuću ili stan, onda svakako svratite u trgovinu Labelle. Tvrtka Labelle d.o.o. bavi se prodajom kućanskih aparata i djelova za bijelu tehniku, kućanskih aparata, audio, video i Hi-Fi tehnike, klima uređaja, njihovim rezervnim dijelovima, te vrši servis i popravak istih.
  www emailŠpadići 64, 52440 Poreč
 

Otocentar - Boje i lakovi Žminj
 
Otocentar Žminj- sve na jednom mjestu preko 8000 artikala.Uz robu dajemo i besplatne savjete za korištenje, a vrlo često kako da najjednostavnije riješite Vaš problem.
  www emailPazinska cesta bb, 52341 Žminj
 

Trutanić - Profesionalni alati / Radna oprema / Poreč
 
Elektromehanika "TRUTANIĆ" počinje sa radom još davne 1970 godine da bi 1992 godine zbog proširenja djelatnosti prešla u poduzeće pod nazivom "TRUTANIĆ" d.o.o. Naše višegodišnje iskustvo u poslu daje Vam garanciju i garantira kvalitetnu i brzu uslugu u našem servisu kao i u trgovini. Danas Elektromehanika "Trutanic d.o.o" vrši prodaju alata, eletričkih aparata kao i elektrotehničku robu najpoznatijih svijetskih firmi kao šta su: Beta, Metabo, Proxxon, Fini, Makita itd...
  www emailMate Vlašića 26/51, 52440 Poreč

1

Table 'istrabiz_alex.oglasi' doesn't exist