Copyright © Sva prava pridržana Istrabiz.hr. Uvjeti korištenja
Naslovnica - Istrabiz.hr, poslovni imenik IstreIstraBiz.hr

A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž    0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

NASLOVNICA   ADMIN   KONTAKT

Naslovnica   Mapa weba   Marketing   Korisne info   Tečajna lista  Mapa mundi   Istra   Radio   Video   Kontakt   

   

Poslovni imenik Istre

Istrabiz oglasi

Marketing

 

 

 

Ugostiteljska oprema
Rezultat 1 - 5 od 5 Stranica 1 od 1      
 

Astarea Expo - Iznajmljivanje šatora / Tende / Cerade Umag
 
Dobro došli na info stranicu "Astarea Exspo", kompanije koja se usavršila u organizaciji raznih priredbi, svečanosti, sajmova,... Smješteni smo u Poreču i jednim djelom u Umagu, a djelujemo na području čitave Hrvatske, u čemu nam pomaže dugogodišnje iskustvo u ovom sektoru. Specijalizirali smo se za organizaciju raznih vrsta događaja i stekli niz zadovoljnih klijenata. Posebno smo se isprofilirali u organizaciji boat showa, koji smo dosad realizirali u Splitu, Biogradu i Izoli.
  www emailVrh bb, 52470 Umag
 

Eleon - Ugostiteljska oprema / Aparati za ugostiteljstvo
 
Dobro došli na info-stranicu tvrtke Eleon d.o.o. Labin - Prodaja ugosteteljske opreme - Profesionalna oprema za ugostiteljstvo - Perilice - Hladnjaci za ugostiteljstvo - Roštilj - Friteze - Ugostiteljski štednjaci - Profesionalni aparati za ugostiteljstvo - Ledomati - Profesionalni aparati za kavu - Rashladna oprema - Termička oprema - Depuratori - Inox stolovi - sudoperi.
  www emailZelenice 11, 52220 Labin
 

Orsa - Sitni inventar / Oprema za ugostiteljstvo / Rijeka
 
Dobro došli na info-stranicu tvrtke Orsa d.o.o. - Sitni inventar za ugostiteljstvo - Kristalne čaše - Keramika - Pribori za jelo - Stalci - Oprema za ugostiteljstvo - Rijeka.
  www emailJanka Polića Kamova 89, 51000 Rijeka
 

Tehnowatt - Prodaja i servis ugostiteljskih uređaja
 
Poduzeće "Tehnowatt" osnovano je 1992. godine s ciljem obavljanja djelatnosti prodaje, održavanja i servisiranja ugostiteljskih uređaja, rezervnih dijelova i opreme. Tradicija uspješnog poslovanja rezultat je konstantnog unaprjeđivanja naše kvalitete. Isto tako moramo se prilagođavati sve zahtijevnijem tržištu i njegovim potrebama. Najviše proizvoda i usluga pružamo u Istri (Buje, Buzet, Labin, Novigrad, Pazin, Poreč, Pula, Rovinj, Umag,...), ali ponekad prisutni smo i na području čitave Hrvatske.
  www emailMurvi 17, 52466 Novigrad - Cittanova
 

Zera - Prehrambeni proizvodi za ugostiteljstvo Poreč
 
ZERA d.o.o. je tvrtka iz Poreča koja se već duži niz godina bavi distribucijom Mokarabia kave, smrznutih Pastridore croissana, polusirovine za proizvodnju sladoleda, i ostalih proizvoda.
  www emailJ.Dobrile 5, 52352 Kanfanar

1

Table 'istrabiz_alex.oglasi' doesn't exist