Copyright © Sva prava pridržana Istrabiz.hr. Uvjeti korištenja
Naslovnica - Istrabiz.hr, poslovni imenik IstreIstraBiz.hr

A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž    0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

NASLOVNICA   ADMIN   KONTAKT

Naslovnica   Mapa weba   Marketing   Korisne info   Tečajna lista  Mapa mundi   Istra   Radio   Video   Kontakt   

   

Poslovni imenik Istre

Istrabiz oglasi

Marketing

 

 

 

Turistička agencija
Rezultat 1 - 9 od 9 Stranica 1 od 1      
 

Apartmani Adriatic - Privatni smještaj Poreč - Vrsar / Apartments
 
Dobrodošli na info-straicu Apartmani Adriatic Unterbringung Poreč. U ovom segmentu turističke ponude, APARTMANI ADRIATIC imaju 50-godišnju tradiciju. Posredujemo u prodaji više od 1000 kreveta u apartmanima i sobama u Poreču i Vrsaru.
  www emailTrg slobode 2a, 52 440 Poreč
 

Carli - Turizam / apartmani / pizzeria / caffe bar Savudrija
 
Companija "Carli" se nalazi u Ravnoj dolini svega 1 km od Savudrije i 8 km od turističkog središta Umag. Kvalitetne prirodne mogućnosti kao gostoljubivost domaćina, pristupačna obala, čisto more ugodne temperature te bogata kulturno povijesna baština čini Savudriju važnom turističkom destinacijom.
  www emailRavna dolina 121, 52475 Savudrija
 

Nataša - Turistička agencija / Privatni smještaj Novigrad
 
Dobrodošli na info-stranicu Nataša Turistička agencija Novigrad - Unterbringung Novigrad. U dugom nizu godina iskustva u turizmu, izdvojili smo za Vas najbolju ponudu smještaja i sve one aktivnosti koje čine da Vaš odmor bude nezaboravan doživljaj. Prepustite se osjećajima, neka Vas ispuni bogatstvo mirisa, zvukova, okusa i boja autentičnog Mediterana.Agencija Nataša nalazi se na samom ulazu u Novigrad, poslije kružnog toka 50 m desno.
  www emailMurvi 17, 52466 Novigrad
 

Pod Murvom - Konoba Vrsar
 
Ugostiteljsko turistički obrt Moja, se nalazi u centru turističkog grada Vrsara, 100 metara od mora, pored ACY Marine.
  www emailRade Končara 84, 52450 Vrsar
 

Spert - Turističke usluge / Turistička agencija Umag
 
Turistička agencija ˝Spert˝ nalazi se u mjestu Sv.Ivan nedaleko Turističkg grada Umaga. Nudimo Vam brojne usluge i zanimljive informacije o Vašoj destinaciji. Umag kao prestižna hrvatska destinacija ima smještajne kapacitete s najvišim komforom.
  www emailŠpina bb, 52470 Umag
 

Tonn - Turističke usluge Vabriga - Tar
 
Tonn d.o.o. već duži niz godina na zapadnoj obali Istre, sa sjedištem u Vabrigi bavi se turizmom i sve što je povezano sa turizmom, od pripremanja i pružanje usluga hrane i pića, usluge smještaja, iznamljivanje i posredovanje plovnih objekata, usluge skipera, građevinarstvo, poljoprivreda....
  www emailLokvarska 40, 52465 Vabriga
 

TourISTRA - Turistička agencija / Apartmani / Smještaj / Umag
 
  www emailKatoro bb, Tržni centar 52470 Umag
 

Turistička agencija - Funtana
 
Agencija Funtana je smještena u malom turističkom mjestu na zapadnoj obali Istre, na prostoru između turističkog mjesta Vrsara i Poreča, čije se priobalje proteže od Zelene lagune na zapadu do Valkanele na jugu. Riječ je o najrazvedenijoj obali istarskog poluotoka s brojnim uvalama i otočičima. Broji nešto više od tisuću stanovnika.
  www emailIstarska 2a, 52452 Funtana
 

Velox - Turistička agencija / Caffe bar Poreč
 
Dobrodošli na info-stranicu Velox - turistička agencija - Ubytování v Chorvatsku - Privatunterkunft in Poreč - Privatni smještaj - Namestitev Hrvaška - Sobe - Rooms - Zimmer - Privat Unterbringungs in Poreč - Accommodation in Croatia - Zakwaterowanie w Chorwacji - Alloggio in Parenzo - Croazia - Urlaub - Apartmány - Apartments - Kroatien Urlaub in Istrien - Отдых в Хорватии - Apartment mit Meerblick in Poreč - Istrien - Apartmány Chorvátsko. Turistička agencija VELOX osnovana je 1993. godine. Radi na iznajmljivanju privatnih vila, apartmana i soba koje su smještene u Poreču i bližoj okolici. Nalazimo se 500 metara od samog centra Poreča i 300 metara od mora. Za naše goste imamo vlastiti parking.
  www emailM. Vlašića 1, 52440 Poreč

1

Table 'istrabiz_alex.oglasi' doesn't exist