wpf34e4b17_0f.jpg

Poslovni imenik Istre

                                    Naslovnica   Mapa weba   Marketing   Korisne info   Tečajna lista  Mapa mundi   Istra   Radio   Video   Kontakt
   
 

Zoo shop Amazona - Hrana za kućne ljubimce Poreč

Adresa subjekta Antonci 48, 52440 Poreč
Telefon +38552421123
Fax +385 (0)52 421 042
Mobil 091 240 9971
Email info@zooshopamazona.hr
Web www.salon-amazona.com
Kontakt osoba Nikola Ivanović
Vlasnik Trgovački obrt Zoo shop Amazona

O nama
Dobro došli na info-stranicu Zoo shop Amazona - Pet shop - Održavanje akvarija - kućni ljubimci - Antonci - Poreč. Nakon nekoliko godina planiranja, te podosta mjeseci pripremanja, krenuli smo sa radom trgovine sa životinjama te hranom i opremom. Obiteljskom poslu smo se posvetili iz ljubavi prema životinjama, te potrebe da našim sugrađanima (susjedima, turistima, Vama) ponudimo kvalitetan izbor svega što je potrebno za njegu i održavanje ljubimca. Naći sve na jednom mjestu nije lako, što smo se i sami uvjerili prije ovog velikog koraka. Zato nas neobvezno posjetite.
CILJ
Većinu ciljeva smo postigli, otvorivši Zoo Shop. Preostalo nam je brinuti se da pružimo uvijek kvalitetan izbor što životinja, tako i same hrane te opreme za njih. Da ne bude sve pusto obećanje, većinu proizvoda i sami koristimo kod kuće, i do sada maltezerica Kika, bullmastiff Max sa svojom curom Rubi, ekipa iz akvarija, mačak Medo i papiga Koko nisu imali prigovora :) . Također, trudili smo se krenuti sa što većom ponudom, baš iz tog razloga, da nemate potrebu nakon nas ići drugdje.
Tu je onaj preostali cilj, da vidimo kakve su sve potrebe naših kupaca, te probamo ponuditi i možda neke egzotičnije stvari koje nismo planirali u početku. Zato smo potpuno otvoreni prema Vama, te je svaki komentar pohvale i pokude dobrodošao.
Vidimo se!
Radno vrijeme 08:00 - 20:00 sati


Gdje smo
 
 

Pogledajte Zoo shop Amazona - Hrana za kućne ljubimce Poreč na većoj mapi

Istrabiz oglasi

Izdvojeni subjekti

 

Marketing

Copyright © Sva prava pridržana Istrabiz.hr. Uvjeti korištenja  

NASLOVNICA   ADMIN   KONTAKT