wpf34e4b17_0f.jpg

Poslovni imenik Istre

                                    Naslovnica   Mapa weba   Marketing   Korisne info   Tečajna lista  Mapa mundi   Istra   Radio   Video   Kontakt
   
 

Adria Istra - Marketing i poslovno savjetovanje Rovinj

Adresa subjekta Trg na Križu 1, 52210 Rovinj
Telefon +385 52 812 454
Fax +385 52 830 753
Mobil +385 91 330 0940
Email samanta@adrionik.com
Web www.adrionik.ru
Kontakt osoba Samanta Zaharija
Vlasnik Adria Istra d.o.o.

O nama
Tvrtka Adria Istra d.o.o. - djelatnost odnosa s javnošću, marketing i poslovno savjetovanje, je utemeljena s ciljem aktivnog sudjelovanja u razvoju efikasne suradnje između hrvatskih i ruskih poduzeća. Adria Istra d.o.o. pruža reklamne i informacijske usluge za ruske turiste o odmoru na teritoriju Hrvatske, usluge poslovnog savjetovanja ruskim tvrtkama i pojedincama za ulaganje kapitala, stvaranje poduzeća i stjecanje nekretnina u Hrvatskoj, te reklamne i marketinške usluge za hrvatske tvrtke, spremnih ući na perspektivno rusko tržište.
Tvrtka Adria Istra d.o.o. je autor i vlasnik gore navedenog portala Adrionik, koji je danas jedan od najpopularnijih web-stranica u ruskojezičnom dijelu Interneta, potpuno posvećen Hrvatskoj.
Portal Adrionik je prvenstveno namijenjen za rusko govorne turiste, koji za sebe žele organizirati zanimljiv i kvalitetan odmor. Portal pruža svojim posjetiteljima puno informacija o turizmu u Hrvatskoj, tako da se njime aktivno koriste menadžeri turističkih agencija koji prodaju putovanja u Hrvatsku, za popunjavanje svojeg znanja o zemlji.
Glavni dio portala Adrionik je »Vodič za Hrvatsku«, koji sadrži informacije o hrvatskim regijama i gradovima, nacionalnim i prirodnim parkovima, opis znamenitosti, novosti, publikacije i reportaže o događajima u Hrvatskoj, skupine materijala iz povijesti, kulture, jezika, ekonomije i prava Hrvatske, foto galerije posjetitelja portala o njihovim putovanjima u Hrvatskoj. Na popunjavanju sadržaja portala stalno radi tim stručnjaka, koji pripremaju autorske materijale.
Portal Adrionik sadrži novosti, publikacije i reportaže o događajima u Hrvatskoj, te skupine materijala iz povijesti, kulture, jezika, ekonomije i prava Hrvatske i pruža informacijsku potporu ruskim poduzetnicima koji planiraju suradnju s hrvatskim partnerima i ulaganje u Republici Hrvatskoj.
Pусский
Компания Adria Istra d.o.o. предоставляет консалтинговые услуги для российских компаний и частных лиц в сфере инвестирования капитала, создания бизнеса и приобретения недвижимости в Хорватии, а также рекламные и маркетинговые услуги для хорватских компаний, стремящихся выйти на перспективный российский рынок.

Proizvodi/usluge
Glavna polja djelatnosti tvrtke Adria Istra d.o.o. su:
• Promidžba Republike Hrvatske kao odredišta s izuzetno ugodnim i kvalitetnim odmorom na ruskom govornom turističkom tržištu (Rusija i druge bivše sovjetske države, Njemačka, Češka, Austrija i dr.)
• Detaljno informiranje ruskih turista o svim aspektima odmora na teritoriju Hrvatske
• Razvoj različitih smjerova turističke djelatnosti u Hrvatskoj, proširenje opsega i povečavanje kvaliteta usluga, koje bi hrvatske tvrtke mogle ponuditi ruskim turistima
• Uspostava kontakata između predstavnika hrvatskog turističkog biznisa i ruskih poduzetnika, zaposlenih u turizmu
• Stvaranje partnerske mreže hrvatskih tvrtki, koje rade sa ruskim turistima, s ciljem poboljšanja konkurentnosti i povećavanja broja klijenata
• Promidžba proizvoda i usluga hrvatskih tvrtki na ruskom govornom području
• Stvaranje uvjeta za promoviranje novih poslovnih projekata u turizmu u Hrvatskoj
• Pružanje usluga poslovnog savjetovanja stranim investitorima, spremnih ulagati u hrvatsku ekonomiju
• Pružanje širokoga spektra konzultantskih i marketinških usluga hrvatskim poduzetnicima, koji žele raditi na perspektivnom ruskom tržištu
• Razvoj ekonomskih i kulturnih odnosa između Hrvatske i Rusije

Gdje smo
 
 

Pogledajte Adria Istra - Marketing i poslovno savjetovanje Rovinj na većoj mapi

Istrabiz oglasi

Izdvojeni subjekti

 

Marketing

Copyright © Sva prava pridržana Istrabiz.hr. Uvjeti korištenja  

NASLOVNICA   ADMIN   KONTAKT