wpf34e4b17_0f.jpg

Poslovni imenik Istre

                                    Naslovnica   Mapa weba   Marketing   Korisne info   Tečajna lista  Mapa mundi   Istra   Radio   Video   Kontakt
   
 

IstraDrvo - Stolarska radionica / Građevinska stolarija Poreč

Adresa subjekta Rošini 25, 52440 Poreč
Telefon +385 52 421 311
Fax +385 (0)52 421 310
Mobil
Email istradrvo@istradrvo.hr
Web www.istradrvo.hr
Kontakt osoba Marijan Ritoša
Vlasnik Stolarski obrt - IstraDrvo

O nama
Stolarski obrt "IstraDrvo" posluje još od 1982. godine i svojom kvalitetom širi tržište i na druge regije u Hrvatskoj. Ima svoj proizvodni pogon (proizvodna hala od od 3000 m²) na gore navedenoj adresi.
Kao i svakome, početci su najteži, ali ukoliko se započne sa određenom kvalitetom proizvoda i materijala, te ukoliko se pazi na termine isporuke, taj težak period može se i poprilično skratiti. Shvatili su to u IstraDrvu odmah na samom početku, te su izuzetnu pažnju poklanjali kvaliteti materijala s kojima prave određeni proizvod. Od kvalitetnih materijala dobivali su i kvalitetne proizvode, te su se na takav način isprofilirali, dobili su adekvatnu klijentelu i krenuli sigurnim koracima dalje.
U tim početcima stolarska radnja IstraDrvo, bavila se proizvodnjom građevinske stolarije, te se godinama usavršavala svojim radom, kako bi dostigli određeni nivo kvalitete. Danas veliku pažnju posvećuju novitetima koja su sve češća na tržištu, redovito posjećuju sajmove u Hrvatskoj, a i u drugim zemljama Europe i šire. Vode brigu o edukaciji svojih zaposlenika, te ih, kad se god ukaže prilika, educiraju o novitetima na tržištu, te novim načinima rada u stolarskoj radionici.
Uza sve to potrebni su i adekvatni stolarski strojevi bez kojih ne bi mogli danas konkurirati tržištu, postizati adekvatnu kvalitetu ili brzinu izrade određenih stolarskih proizvoda. Bez modernih i kvalitetnih strojeva ne mogu se očekivati veliki napredci u proizvodnji namještaja i ostale stolarske građe, te su iz tog razloga krenuli sa CNC tehnologijom izrade namještaja po mjeri.
Jasno je da danas veliku ulogu u prosperitetu mnogih kompanija čini marketing, a internet marketing je najviše odskočio od svih ostalih oblika marketinga. Zbog sve veće konkurencije na tržištu u marketing treba sve više ulagati. Može se imati moderne strojeve i kvalitetne djelatnike, ali ako nema klijenata koji traže i šalju upite za određene proizvode,...... Mora se biti sveprisutno kako bi se moglo adekvatno poslovati, a u stolariji IstraDrvo su toga svjesni pa i tako funkcioniraju.
Kada se sve sagleda, mora se pomenuti da je u stolariji sve pod kontrolom. U svom timu imaju kvalitetne, educirane, marljive osobe s kojima ostvaruju vrlo dobre rezultate. Više se ne baziraju na poslovanje samo u Istri (Umag, Pula, Poreč, Rovinj, Labin, Pazin, Buje, Umag, Buzet,....), već su krenuli i korak dalje, u druge Hrvatske regije i gradove (Zagreb, Rijeka, Osjek, Split, Zadar,....). U svojem programu proizvodnje imaju sve vrste namještaja za vaš dom. Ipak, najveći su im izazovi obnova ugostiteljskih objekata i hotela, te uređenje njihovih interijera.
Navratite do nas i postanite i Vi jedan od naših brojnih zadovoljnih klijenata. Dobro nam došli !
Radno vrijeme
Od Ponedeljka do Petka od
Subotom od
Nedeljom i praznicima ne radimo

Proizvodi/usluge
<<<<< PROIZVODI I USLUGE KOJE IMAMO U PONUDI >>>>>
* Izrada - proizvodnja građevinske stolarije
* Izrada kućnog namještaja po mjeri
* Izrada kancelarijskog namještaja
* Izrada vrata i prozora po mjeri
* Ugradnja - montaža - dostava - prijevoz - transport stolarije
* Proizvodnja ostaloga namještaja za poslovne i prodajne prostore
* Izrada kompletne unutarnje i vanjske stolarije
* Izrada i montaža kuhinjskog namještaja po mjeri
* Izrada i montaža namještaja za dnevne boravke
* Uređenje interijera poslovnih i stambenih prostora
* Obnova i restauracija ugostiteljskih objekata i hotela
* Izrada rustikalnog namještaja
* Namještaj za predsoblja
* Posjedujemo CNC stroj za obradu i izradu namještaja


Youtube video
Gdje smo
 
 

Pogledajte IstraDrvo - Stolarska radionica / Građevinska stolarija Poreč na većoj mapi

Istrabiz oglasi

Izdvojeni subjekti

 

Marketing

Copyright © Sva prava pridržana Istrabiz.hr. Uvjeti korištenja  

NASLOVNICA   ADMIN   KONTAKT