Copyright © Sva prava pridržana Istrabiz.hr. Uvjeti korištenja
Naslovnica - Istrabiz.hr, poslovni imenik IstreIstraBiz.hr

A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž    0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

NASLOVNICA   ADMIN   KONTAKT

Naslovnica   Mapa weba   Marketing   Korisne info   Tečajna lista  Mapa mundi   Istra   Radio   Video   Kontakt   

   

Poslovni imenik Istre

Istrabiz oglasi

Marketing

 

 

 

Prodaja i iznajmljivanje bicikla i motora
Rezultat 1 - 5 od 5 Stranica 1 od 1      
 

Carli - Turizam / apartmani / pizzeria / caffe bar Savudrija
 
Companija "Carli" se nalazi u Ravnoj dolini svega 1 km od Savudrije i 8 km od turističkog središta Umag. Kvalitetne prirodne mogućnosti kao gostoljubivost domaćina, pristupačna obala, čisto more ugodne temperature te bogata kulturno povijesna baština čini Savudriju važnom turističkom destinacijom.
  www emailRavna dolina 121, 52475 Savudrija
 

Contigo - Rent a moto / Bike / E-bike / Scooter / Poreč
 
Dobrodošli na info-stranicu ˝Contigo˝ - Iznajmljivanje - Najam motora - skutera - bicikala u Poreču - Rentanje sportskih motocikala u Istri - Rent a mount bike - City bike Poreč. Ukoliko se pitate gdje iznajmiti motore, bicikle ili skutere u Poreču, Istri, svakako posjetite ˝Contigo˝ koji se nalazi u blizini Hotela Poreč, casina, marine, svega 50 metara od mora. U ponudi imamo električne bicikle i profesionalne mountain bike ! U našu smo ponudu uvrstili i dostavu bicikala na vašu adresu !
  www emailRade Končara 9, 52440 Poreč
 

Davor bike - Servis i Prodaja bicikala / Oprema za bicikle
 
Dobro došli na info-stranicu DAVOR BIKE Umag - Specijalizirana trgovina bicikala - Servis za bicikle - Prodaja bicikala u Istri - Rezervni dijelovi za bicikle - Muške - Ženske - Dječje bicikle - Trgovina i popravak bicikala u Umagu - Trkače bicikle - Mount bike bicikle - Biciklizam - Umag.
  www emailPrva ulica 3a, 52470 Umag - Murine
 

MADCAR Rent a / Auto škola / Umag / Buje / Novigrad
 
Dobrodošli na info-stranicu autoškole Madcar Rent-a Quad - Car - Moto - Scooter - Bike - Novigrad - Umag - Buje. Privatnu Autoškolu Madcar 1995. godine otvorio je još tada instruktor Dragan Markon u prostorijama umaškog učilišta koja je tada zapošljavala dva djelatnika, a naredne godine otvara podružnice u Bujama i Novigradu. Danas nakon 15 godina uz puno truda i rada broj zaposlenih popeo se na 12, od kojih 6 stalnih instruktora, 3 voditelja autoškole i 3 administratora.
  www emailVoćarska 5, 52470 Umag
 

Sprint - Prodaja i servis za bicikle Poreč
 
Trgovina "Sprint - Bike shop & service" specijalizirana je trgovina za prodaju bicikli i dodatne opreme za bicikle, a ujedno ima i servis za bicikle. U svojoj ponudi ima široki spektar raznih rezervnih i dodatnih djelova koji mogu uvijek zatrebati biciklistima.
  www emailVukovarska 19, 52440 Poreč

1

Table 'istrabiz_alex.oglasi' doesn't exist