Copyright © Sva prava pridržana Istrabiz.hr. Uvjeti korištenja
Naslovnica - Istrabiz.hr, poslovni imenik IstreIstraBiz.hr

A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž    0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

NASLOVNICA   ADMIN   KONTAKT

Naslovnica   Mapa weba   Marketing   Korisne info   Tečajna lista  Mapa mundi   Istra   Radio   Video   Kontakt   

   

Poslovni imenik Istre

Istrabiz oglasi

Marketing

 

 

 

Ostali prehrambeni proizvodi
Rezultat 1 - 10 od 10 Stranica 1 od 1      
 

Apartmani Motovun Bella Vista - Privatni smještaj Motovun
 
Dobro došli na info-stranicu Apartmani Bella Vista Motovun - Ubytování v Chorvatsku - Privatunterkunft in Motovun - Privatni smještaj - Namestitev Hrvaška - Sobe - Rooms - Zimmer - Privat Unterbringungs in Istrien - Accommodation in Croatia - Zakwaterowanie w Chorwacji - Alloggio in Motovun - Croazia - Urlaub - Apartmány - Apartments - Kroatien Urlaub in Istrien - Отдых в Хорватии - Apartment mit Meerblick in Motovun - Istrien - Apartmány Chorvátsko. Lonely Planet, vodeći svjetski vodič za putovanja, objavio je svoje preporuke za 2011. godinu te Istru svrstao na 2. mjesto među najpoželjnijim svjetskim regijama. Apartmani Bella Vista obitelji Kotiga nalaze se u samom srcu Istre, u Motovunu, drevnom gradiću okruženom srednjovjekovnim zidinama na vrhu strmog brežuljka nadmorske visine 277 m, koji se uzdiže nad dolinom rijeke Mirne.
  www emailGradiziol 1, 52424 Motovun
 

Concettino - Pekara / Pekarski proizvodi / Kolači i torte Poreč
 
Jedna od najopremljenijih i najkvalitetnijih pekara u Poreču je zasigurno Concettino. Sama tradicija, više od 20 godina postojanja, govori sama za sebe. Izuzetna se pažnja posvećuje zadovoljstvu kupaca i tržištu kao takvome.
  www emailGlagoljaška Ulica bb, 52440 Poreč
 

Klementina - Prodaja vina / maslinova ulja / rakije / Poreč
 
Dobrodošli na info stranicu Poljoprivrednog obrta ˝Klementina˝.
  www emailŽbandaj bb, 52440 Poreč
 

Latus - Industrija i prerada mlijeka i sira Žminj - Istra
 
Mljekara Latus se nalazi u Žminju. Godišnje prerađuje milijun i dvjesto tisuća litara kravljeg mlijeka i najveća je u Istri.
  www emailOrbanići bb, 52341 Žminj
 

Milena - Konoba / Smještaj / Agroturizam Višnjan
 
Konoba "Milena" otvorena je 1986.godine koju vodi obitelj Stefanov. U konobi "Milena" može se ugostiti 60-tak gostiju u originalnom ambijentu koji se sastoji od sale i separea sa kaminom. Uživati možete i u prekrasnom pogledu na more. Na otvorenoj terasi ispod sjenke borova ugodno se može smjestiti 80-tak osoba koje se mogu diviti jednom od najljepših zalaska sunca na Jadranu.
  www emailBačva 3, 52463 Višnjan
 

Miro tartufi - Otkup, prerada i prodaja tartufa / Apartmani
 
Dobro došli na info stranicu "Miro tartufi" - tartufi Livade - Motovun. Trgovina Miro tartufi nalazi se u samom srcu Istre, u Motovunu, drevnom gradiću okruženom srednjovjekovnim zidinama na vrhu strmog brežuljka nadmorske visine 277 m, koji se uzdiže nad dolinom rijeke Mirne. U trgovini izloženi su svi artikli koje nudimo iz naše ponude, a neke ćemo i nabrojati:
  www emailKanal 27, 52424 Motovun
 

Terzolo vina - Vinarstvo / Maslinarstvo / Vina Višnjan / Poreč
 
Dobro došli na info-stranicu OPG Tercolo Roberto - Proizvodnja i prodaja vina - Vinarstvo - Vinogradarstvo - Proizvodnja i prodaja maslinovog ulja - maslinovo ulje - Olio d´oliva.
  www emailVišnjanska 6, Brčići, 52446 Nova Vas
 

Tešić - Distribucija pekarskih proizvoda
 
Tvrtka je utemeljena 1994.godine i započela je s radom u porodičnoj kući u Baderni, idiličnom mjestašcu nadomak Poreča. Danas raspolaže i vlastitim poslovnim prostorom u poslovnoj zoni Labinci- poslovna zgrada 1300 m2 na prostoru površine 3250 m2 s rashladnom komorom od cca 200 m2, pekarom i slastičarnom za prezentacije i svim potrebnim pratećim sadržajima.
  www emailLabinci 186, 52464 Kaštelir
 

Tešić - Distribucija pekarskih proizvoda
 
Tvrtka je utemeljena 1994.godine i započela je s radom u porodičnoj kući u Baderni, idiličnom mjestašcu nadomak Poreča. Danas raspolaže i vlastitim poslovnim prostorom u poslovnoj zoni Labinci- poslovna zgrada 1300 m2 na prostoru površine 3250 m2 s rashladnom komorom od cca 200 m2, pekarom i slastičarnom za prezentacije i svim potrebnim pratećim sadržajima.
  www emailLabinci 186, 52464 Kaštelir
 

Zera - Prehrambeni proizvodi za ugostiteljstvo Poreč
 
ZERA d.o.o. je tvrtka iz Poreča koja se već duži niz godina bavi distribucijom Mokarabia kave, smrznutih Pastridore croissana, polusirovine za proizvodnju sladoleda, i ostalih proizvoda.
  www emailJ.Dobrile 5, 52352 Kanfanar

1

Table 'istrabiz_alex.oglasi' doesn't exist