Copyright © Sva prava pridržana Istrabiz.hr. Uvjeti korištenja
Naslovnica - Istrabiz.hr, poslovni imenik IstreIstraBiz.hr

A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž    0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

NASLOVNICA   ADMIN   KONTAKT

Naslovnica   Mapa weba   Marketing   Korisne info   Tečajna lista  Mapa mundi   Istra   Radio   Video   Kontakt   

   

Poslovni imenik Istre

Istrabiz oglasi

Marketing

 

 

 

Građevinska stolarija
Rezultat 1 - 8 od 8 Stranica 1 od 1      
 

Allium - Bravarska radiona / Kovane ograde / Portuni u Istri
 
Dobrodošli na info-stranicu tvrtke ˝ALLIUM d.o.o.˝ Istra - Metalna galanterija - Ručno i strojno oblikovanje metala Pula - Ograde, portuni i kapije od željeza - Proizvodi od kovanog željeza - Umjetnička bravarija - Poluproizvodi od kvalitetnog i visokokvalitetnog čelika - Svijećnjaci od metala - Izrada ukrasnih elemenata za ograde, stubišta i balkona, kovanih, željeznih ograda, kapija u Istri - Ulazna kućna vrata ( portuni ), od kovanog željeza - Balkonske ograde od kovanog željeza - Metalne konstrukcije - Bravarski radovi Pula.
  www emailKolodvorska 4, 52100 Pula
 

Dub - Stolarija / Stolarska radionica / Vrata i prozori
 
Stolarski obrt "Dub" izrađuje namještaj od svih vrsta drveta, panela i iverala. Bavimo se i popravkom stare stolarije, restauracijom namještaja, pripasivanje starih prozora i vrata,....
  www emailBanki 31, 52444 Tinjan
 

Gradnja Centar - Građevinski materijal / Poreč
 
Tvrtka Hann Invest je društvo sa ograničenom odgovornošću osnovano za obavljanje poslova građevinarstva, trgovine, turizma kao i ostalih usluga. Društvo je osnovano je 26.01.1993. godine i to potpuno s privatnim kapitalom i u potpuno privatnom vlasništvu.
  www emailŽbandaj 59, 52440 Poreč
 

Gratis - Prodaja građevinskog materijala
 
Tvrtka Gratis d.o.o. koja ima svoje sjedište na adresi Ivetići 76c, 52444 Tinjan, osnovana je 01.03.1991. godine. Gospodin Vlado Ivetić je njezin osnivač i jedini vlasnik dan danas. Samim tim da tvrtka vrlo aktivno djeluje i da radi na na proširenju zaposlenika, ponude i svojih usluga, govori dovoljno o njoj.
  www emailGripole b.b., 52210 Rovinj
 

Hekić - Bravarska radiona / Kovane ograde / Portuni u Istri
 
Dobrodošli na info-stranicu Bravarske radione ˝Hekić˝ Istra - Metalna galanterija - Ručno i strojno oblikovanje metala - Ograde, portuni i kapije od željeza - Proizvodi od kovanog željeza - Vrtni namještaj i vrtne garniture od željeza - Klupe - Stolovi - Kreveti - Ručno kovane unikatne umjetnine - Izrada kovanih stolica - Kovana kravata - Balkonske ograde od kovanog željeza - Metalne konstrukcije - Popravak aluminija, mesinga, bakra i inoxa - Pjeskarenje metala i stakla u Istri.
  www emailGljuščići 202, 52404 Sv.Petar u Šumi
 

Martello - Izrada metalne stolarije / Portuni i ograde Poreč
 
Martello - Izrada metalne stolarije / Portuni i ograde / Protuprovalna vrata / Pergole Poreč. Profesionalno, kvalitetno, brzo i povoljno! Izrada i montaža unikatnih ograda, kapija i ostalih konstrukcija od kovanog i običnog željeza.
  www emailRošini 6, 52446 Nova vas
 

Ponta - Parketi i laminati
 
  www emailH.Dalmatina 7, 52210 Rovinj
 

Stolarija Danijel - Proizvodnja namještaja po mjeri Nova Vas
 
Stolarija Danijel - Proizvodnja namještaja Poreč / Namještaj po mjeri u Porteču / Prozori / Vrata / Stolarski obrt „Danijel“ je osnovan kao obrt za obradu i oblikovanje proizvoda od drva. Iz godine u godinu stalno se razvija prateći zahtjeve koje nameće tržište, tražeći nova rješenja koja će u potpunosti zadovoljiti zahtjeve potrošača. Spajajući bogatu tradiciju i nove trendove u proizvodnji, svakodnevno kreira nove vrijednosti kako bi kupac dobio i više od očekivanog proizvoda.
  www email52446 Nova Vas - Brčići

1

Table 'istrabiz_alex.oglasi' doesn't exist