Copyright © Sva prava pridržana Istrabiz.hr. Uvjeti korištenja
Naslovnica - Istrabiz.hr, poslovni imenik IstreIstraBiz.hr

A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž    0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

NASLOVNICA   ADMIN   KONTAKT

Naslovnica   Mapa weba   Marketing   Korisne info   Tečajna lista  Mapa mundi   Istra   Radio   Video   Kontakt   

   

Poslovni imenik Istre

Istrabiz oglasi

Marketing

 

 

 

Željezarija
Rezultat 1 - 4 od 4 Stranica 1 od 1      
 

Allium - Bravarska radiona / Kovane ograde / Portuni u Istri
 
Dobrodošli na info-stranicu tvrtke ˝ALLIUM d.o.o.˝ Istra - Metalna galanterija - Ručno i strojno oblikovanje metala Pula - Ograde, portuni i kapije od željeza - Proizvodi od kovanog željeza - Umjetnička bravarija - Poluproizvodi od kvalitetnog i visokokvalitetnog čelika - Svijećnjaci od metala - Izrada ukrasnih elemenata za ograde, stubišta i balkona, kovanih, željeznih ograda, kapija u Istri - Ulazna kućna vrata ( portuni ), od kovanog željeza - Balkonske ograde od kovanog željeza - Metalne konstrukcije - Bravarski radovi Pula.
  www emailKolodvorska 4, 52100 Pula
 

EICO d.o.o
 
Pod punim nazivom Euroistra Commerce d.o.o. poslujemo od 1994. godine otkada pružamo usluge maloprodaje i veleprodaje raznih materijala za završne radove. Trenutno zapošljavamo 15-ero djelatnika koji će Vam zahvaljujući vlastitim vještinama i stručnosti pomoći pri izboru pojedinih proizvoda.
  www emailGripole bb, 52210 Rovinj
 

Gradnja Centar - Građevinski materijal / Poreč
 
Tvrtka Hann Invest je društvo sa ograničenom odgovornošću osnovano za obavljanje poslova građevinarstva, trgovine, turizma kao i ostalih usluga. Društvo je osnovano je 26.01.1993. godine i to potpuno s privatnim kapitalom i u potpuno privatnom vlasništvu.
  www emailŽbandaj 59, 52440 Poreč
 

Hekić - Bravarska radiona / Kovane ograde / Portuni u Istri
 
Dobrodošli na info-stranicu Bravarske radione ˝Hekić˝ Istra - Metalna galanterija - Ručno i strojno oblikovanje metala - Ograde, portuni i kapije od željeza - Proizvodi od kovanog željeza - Vrtni namještaj i vrtne garniture od željeza - Klupe - Stolovi - Kreveti - Ručno kovane unikatne umjetnine - Izrada kovanih stolica - Kovana kravata - Balkonske ograde od kovanog željeza - Metalne konstrukcije - Popravak aluminija, mesinga, bakra i inoxa - Pjeskarenje metala i stakla u Istri.
  www emailGljuščići 202, 52404 Sv.Petar u Šumi

1

Table 'istrabiz_alex.oglasi' doesn't exist