wpf34e4b17_0f.jpg

Poslovni imenik Istre

                                    Naslovnica   Mapa weba   Marketing   Korisne info   Tečajna lista  Mapa mundi   Istra   Radio   Video   Kontakt
   
 

Aquapur - Pročišćavanje / Omekšavanje / Filtracija Vode

Adresa subjekta Mihanovićeva 16, 51000 Rijeka
Telefon +385 (0)51 403 202
Fax +385 (0)51 217 415
Mobil 091 508 1163
Email marin@aquapur.hr
Web www.aquapur.hr
Kontakt osoba Marin Sišul, dipl.oec
Vlasnik Voda i zrak d.o.o.

O nama
Dobro došli na info-stranicu tvrtke AQUAPUR Hrvatska - Omekšavanje vode i uklanjanje kamenca - Filtracija vode - Kućni filteri za pitku vodu - Omekšivači za vodu - Filteri za vodu - Pročišćivači vode - Sterilizacije vode - Elektromagnetsko uklanjanje kamenca, algi i bakterija.
Naše proizvode prodajemo širom Istre (Buje, Buzet, Labin, Novigrad, Pazin, Poreč, Pula, Rovinj, Umag,...), ali i izvan nje. Rijeka, Karlovac, Zagreb, Osijek, Zadar, Split, Dubrovnik...).
Aquapur Hrvatska je tvrtka koja se bavi obradom voda, pomaganjem u zbrinjavanju svih problema vezanih uz vodu, te jedini u regiji imamo certifikat Water Quality Association-a tj. Svjetske Organizacije za kvalitetu vode na koji smo izuzetno ponosni.
Počevši od zdrave i kvalitetne vode za piće do filtracije-omekšavanja tehničke vode za potrebe proizvodnje, zdravstva, turističkih resursa, bazena i wellnessa te poljoprivrede, nudimo cijeli niz tehnološki najsuvremenijih rješenja za razne namjere.
Od studenog 2009. u svim procesima poslovanja implementiran je Sustav upravljanja kvalitetom te smo certificirani prema normi ISO 9001:2008.
Velikim marom projektiramo, proizvodimo i distribuiramo programe za obradu voda, neovisno radi li se o velikim sistemima ( Agrolaguna - Poreč, Rockwool - Pićan, Biljemerkant pekara - Slatina, AquaCherm - Ivanić Grad, Veterinarski Zavod - Vinkovci ), obiteljskim obrtima (PZ Gospoja, vinarija Toljanić - Vrbnik. ATC Coronica - Umag, Proizvodnja i prerada mesa Bođirković - Vukovar) ili zdravstvenim ustanovama (Poliklinika Medico - Rijeka, Poliklinika Terme - Selce).
Istovremeno, WQA i ISO cerifikat nas obavezuje na informiranje i edukaciju stanovništva, procjenu energetske učinkovitosti, interna ispitivanja kvalitete vode, otkrivanje problema, prikaz stvarnog stanja kvalitete vode i na kraju kreiranje rješenja.
Zatražite procjenu energetske učinkovitosti i interno ispitivanje kvalitete vode !

Proizvodi/usluge
>>>>>>>>>>>>>> AQUAPUR GRUPA - VODA ZA ŽIVOT <<<<<<<<<<<<<<<
˝Aquapur Grupa˝ je osnovana s ciljem :
* da educira stanovništvo Hrvatske i bliže regije vezano uz problematiku pitke vode, kao i utjecaja vode na organizam i zdravlje
* da promiče ekološku svijest i potiče energetsku učinkovitost kroz sustavno gospodarenje energijom kako u privatnim tako i komercijalnim/industrijskim objektima
˝Aquapur Grupa˝ je usko specijalizirana za proizvodnju, distribuciju i održavanje sustava za obradu, pročišćavanje, filtraciju i omekšavanje vode.
Pročišćavanje zraka razvija se izdvojeno pod brendom ˝ZrakZrak˝.
BRENDOVI:
˝Aquapur Grupa˝
˝Aquapur Grupa˝ - sustavi, oprema i filteri za pročišćavanje/sterilizaciju vode za piće za kućanstva, urede, komercijalne i industrijske pogone.
˝ Erie Water Treatment Controls ˝
˝Erie Water Treatment Controls˝ – patentirana tehnologija za omekšavanje i filtraciju vode tj. trajno uklanjanje kamemca, kvalitetom i karakteristikama br. jedan u Hrvatskoj i svijetu.
Namijenjena za kućanstva, urede, ugostiteljstvo, komercijalne i industrijske pogone.
Jednostavno rečeno, Erie Water je generacijski proizvod, proizvod s tradicijom i kvalitetom od 1943. godine, proizvod koji Vas neće razočarati.
Aquapur Grupa je ekskluzivni zastupnik za Hrvatsku i zemlje regije.
˝ Hydropath Technology ˝
˝Hydropath Technology˝- patentirana tehnologija koja uključuje uređaje i opremu za elektromagnetsko uklanjanje kamenca, algi i bakterija.
Aquapur Grupa je ekskluzivni zastupnik za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Crnu Goru i Makedoniju.
˝ ZrakZrak ˝
˝ZrakZrak˝ – patentirana tehnologija razvijena u suradnji s vodećim svjetskim razvojnim timom ˝HealthWay USA˝ u rješavanju problematike zraka u unutarnjim prostorima.
HealthWay već 30 godina aktivno razvija tehnologiju pročišćavanja zraka i vodeća je kompanija na tom području.
Više na www.zrakzrak.com
ISO 9001
˝Aquapur Grupa˝ u svim procesima poslovanja ima implementiran sustav upravljanja kvalitetom ISO 9001:2008. Certifikatom ISO 9001:2008 zajamčena je kvaliteta proizvoda i usluga.
Water Quality Association
˝Aquapur Grupa˝ je članica Svjetske organizacije za kvalitetu voda - Water Quality Association. Prijem u WQA članstvo potvđuje nastojanja u proizvodnji, implementaciji i održavanju najsuvremenijih, najkvalitetnijih i inovativnih rješenja u pročišćavanju pitke vode; vode čija kvaliteta uvijek i svugdje mora biti neupitna.
Cilj:
Naš je cilj pružiti maksimum kvalitete u tržišnim uvjetima, kako u pogledu klasičnog pročišćavanja vode tako i u segmentu inovativnih tehnoloških rješenja višeg standarda. Pozicionirani smo kao tvrtka koja prva nameće standarde u Hrvatskoj i okolici te pravi jasnu razliku između sebe i ostalih.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> PROIZVODI AQUAPUR <<<<<<<<<<<<<<<<<<<
TRAJNO UKLANJANJE KAMENCA
Slimline Eco+ - serija omekšivača vode za domaćinstva:
Energetski učinkovito tretiranje vode
Na ovaj se način kamenac u potpunosti i trajno odstranjuje iz cjelokupne vode u objektu, a tehnički kvarovi poput začepljenja sapnica na hidromasažnim kadama, zasoljavanje grijača bojlera, perilica i ostalih kućanskih aparata taloženjem kamenca, začepljenja perlatora na slavinama, mrlje na sanitarijama i tuš kabinama postaju prošlost.
Uz neopisivo ugodan osjećaj kupanja i tuširanja u mekanoj vodi, ostvaruju se stalne i značajne uštede u potrošnji električne energije, soli za omekšavanje u perilicama rublja i posuđa, te servisima npr. plinskih i električnih bojlera, perilica, hidromasažnih kada i sl.
Micro Budget - serija omekšivača vode za ugostiteljstvo:
Meka voda za pojedine aparate
Micro serija omekšivača posebno je primjenjiva za omekšavanje vode prije pojedinih aparata u ugostiteljstvu tj. u kafićima, restoranima, hotelima, cateringu i sl.
Na ovaj se način kamenac i željezo, u potpunosti i trajno odstranjuje iz cjelokupne vode, a tehnički kvarovi poput začepljenja sapnica, zasoljavanje grijača na aparatima taloženjem kamenca, začepljenja perlatora, mrlje na sanitarijama i tuš kabinama postaju prošlost.
Ostvaruju se stalne i značajne uštede u potrošnji električne energije, servisima plinskih i električnih bojlera, ugostiteljske opreme, kafe aparata, perilica, ledomata, hidromasažnih kada i sl.
Naša ponuda sadrži Erie Water omekšivač/filtracijska stanica koji je kvalitetom i karakteristikama br. jedan u Hrvatskoj i u svijetu.
Proflow Eco+ - serija omekšivača vode za komercijalne i industrijske objekte
Energetski učinkovito tretiranje vode
Na ovaj se način kamenac i željezo u potpunosti i trajno odstranjuje iz cjelokupne vode u objektu, a tehnički kvarovi poput začepljenja sapnica, zasoljavanje grijača izmjenjivača topline, bojlera, perilica i ostalih industrijskih aparata taloženjem kamenca, začepljenja perlatora na slavinama, mrlje na sanitarijama i tuš kabinama postaju prošlost.
Uz neopisivo ugodan osjećaj kupanja i tuširanja u mekanoj vodi, ostvaruju se stalne i značajne uštede u potrošnji energenta - električne energije, plina ili sl., soli za omekšavanje u perilicama, te servisima npr. plinskih i električnih bojlera, instalacija i sl.
Naša ponuda sadrži Erie Water omekšivač/filtracijska stanica koji je kvalitetom i karakteristikama br. jedan u Hrvatskoj i u svijetu.
ELEKTRONSKO UKLANJANJE KAMENCA
HydroFlow HS38 - Uklanjanje kamenca
Hydropath patentirana tehnologija već 20 godina nudi ekonimična i isplativa rješenja na polju uklanjanja kameca, algi i bakterija, a sve u skaldu sa prirodnim zakonima i očuvanjem okoliša.
Uspješno radimo u zahtjevnim industrijama grijanja i ventilacije, turizmu, industriji odmora i wellnesa, bazenima, poljoprivredi te na drugim mjestima gdje se koristi voda.
Svi naši proizvodi koriste Hydropath tehnologiju, u potpunosti jedinstvenu tehnologiju koja nema negativnih utjecaja na prirodu i okoliš. Uz Hydropath tehnologiju, prirodne fizikalne reakcije događaju se u otopini tj. vodi, a ne kao uobičajno na unutrašnjim stijenkama cijevi ili bojlera, izmjenjivačima topline i sl.
Hydropath proizvodi nude uštedu novaca te ekološke uvjete, realne prednosti u usporedbi sa kemijskim tretiranjem vode.
HydroFlow HS38 Uklanjanje kamenca za domaćinstva
Hydrofolow HS38 je vrlo dobro poznat i svakako je probio put Hydropath seriji proizvoda kako na svjetskom tako i Hrvatskom tržištu.
HS38 namjenjen je uporabi u kućanstvima za prosječnu veličinu stana. Koristi se i za pojedinačne aparate, u laboratorijima i sl.
HS38 pristaje na cijevi do vanjskog promjera od 38 mm, ugrađuje se na cijev hladne vode i kao kod ostalih proizvoda iz serije crvena lampica pokazuje djelotvornost uređaja 24 sata na dan.
Brojni proizvođači bojlera i kotlova u svijetu koriste HS38 kao prevenciju stvaranja kamenca i duži vijek trajanja njihove opreme.
AquaKlear P160 - Uklanjanje kamenca za bazene
Vrhunac u elektronskom tretiranju vode
- manja potreba za klorom
- bez vezanog klora
- manje neugodnih mirisa
- smanjeno ispiranje / ušteda energije
- smanjeno ispiranje / ušteda energije
- bez potrebe za koagulantima
- smanjena potreba kiselina za pH regulaciju
- jednostavna instalacija bez rezanja cijevi
- bez kemikalija i održavanja
- smanjeno ispiranje / ušteda energije
- funkcionira na svim tipovima cijevi
VELIKA UŠTEDA TROŠKOVA - Od sada sa upotrebom AquaKlear-a troškovi rada bazena, bilo olimpijskih ili privatnih značajno se smanjuju.
Ova nova dokazana tehnologija šalje elektronski signal 24 sata na dan direktno u kružni sustav pročišavanja bazena. Pritom dolazi do:
– opuštanja vezanog klora (ili broma)
– koaguliranja raspršenih čestica poboljšavajući funkciju filtera
– ušede vode i energije
Tehnologija je potvrđena od neovisne organizacije Water Research Council (WRC).
AgriFlow A serija - Uklanjanje kamenaca za poljoprivredu
Zdrava voda = zdrava farma, zdrav život
Hydropath ponosno predstavlja našu najnoviju paletu proizvoda dizajniranu posebno za upotrebu u poljoprivredi.
Koristimo dokazanu, patentiranu tehnologiju koja je već svjetski priznata u vodoinstalaterskoj industriji za uklanjanje kamenca u kućanstvima, komercijalnim i industrijskim postrojenjima i u bazenima.
Ovi proizvodi jednostavno se ugrađuju i rade dan za danom donoseći kvalitetniju vodu bez troškova održavanja.
Doći će do uklanjanja kamenca, algi i bakterija, a sve uz smanjene troškove rada.
SteamKlear S38 - Uklanjanje kamenca za Wellness
Hydropath patentirana tehnologija već 20 godina nudi ekonimična i isplativa rješenja...
Hydroflow S45 Uklanjanje kamenca za komercijalne i industrijske objekte
Hydropath patentirana tehnologija već 20 godina nudi ekonimična i isplativa rješenja...
Zaštita od nastanka kamenca koji se nakuplja u industrijskim / komercijalnim visoko tlačnim parnim kotlovima.
PROČIŠĆAVANJE VODE
Voda pročišćena Aquapur sustavima je upravo ono što treba našem organizmu.
Ona će uspješno ispirati sve stanice našeg tijela i iznositi će toksine izvan organizma. U tako čistoj vodi možemo uspješno oprati sve namirnice, a zatim kuhanjem dobiti ukusna i zdrava jela.
AQ-Bonnie Aparati za vodu Pročišćavanje vode u domaćinstvima i uredima
Tehnologija – na točki korištenja: Point of use
Želite li premostiti problem skupe vode u galonima, u plastici, često upitne kvalitete i mikrobiološke ispravnosti, probleme oko narudžbe vode, nestašice vode za piće, probleme zamjene balona, skladišnog prostora....i pri tome ostvariti godišnje uštede i do 1000%! A tko nebi htio!?
AQ Jumbo L/XL - Pročišćavanje vode za cijeli objekat
Tehnologija – na ulasku u objekat: Point of entry
AQ Jumbo višestruko je nagrađivan tijekom 2008, 2009 i 2010 godine na raznim sajmovima za razvoj novih tehnologija i inovacija.
STERILIZACIJA VODE
Sigurnost prije svega
Za sterilizaciju vode primjenjuju se različite fizičke i kemijske metode. Fizičke metode sterilizacije podrazumijevaju korištenje topline, UV zračenja, ultrazvuka, dok kemijske metode predstavljaju primjenu raznih sredstava sa jakim oksidacijskim djelovanjem kao što su klor, jod, ozon i sl.
Učinkovita i sigurna alternativa kemijskim metodama dezinfekcije vode je sterilizacija vode ultraljubičastom svijetlošću.
UV sterilizatori
Pod tehnologijom UV STERILIZACIJA, Aquapur UV sterilizatori imaju vrlo širok spektar upotrebe:
- kemijska industrija
- kozmetička i farmaceutska industrija
- pogoni za proizvodnju hrane
- pogoni za proizvodnju sokova, mineralne i stolne vode
- pogoni za proizvodnju sokova, mineralne i stolne vode
- bolnice, ambulante, toplice, ljekarne, laboratoriji
- domaćinstva, komercijalni i industrijski objekti, vodovodi
Upravo zbog širokog spektra primjene Aquapur je razvio UV sterilizatore od najmanjih - za uporabu uz pojedinačni uređaj (npr. za uporabu uz AQ-100 uređaj) pa sve do velikih protoka. U redovnoj ponudi Aquapur ima UV sterilizatore s maksimalnim protokom od 336 lit/min.
*** ČINJENICE I PRIZNANJA O AQUAPURU HRVATSKA***
* od listopada 2006. godine članica je Svjetske organizacije za kvalitetu vode
* tijekom 2008. i 2009. godine dobili više priznanja za inovativni proizvod AQ-JUMBO
* u ožujku 2009. godine primili priznanja Hrvatske Gospodarske komore za unapređenje inovatorstva na području obrade voda
* Aquapur u svim procesima poslovanja ima implementiran sustav upravljanja kvalitetom ISO 9001:2008
Certifikatom ISO 9001:2008 zajamčena je kvaliteta naših proizvoda i usluga.
Aquapur Hrvatska - uvijek uz Vas !

Galerija slika
 

Aquapur - Izložba Poreč 2011

11817.jpg11817.jpg

Aquapur - Izložba Poreč 2011

11818.jpg11818.jpg

Aquapur - Izložba Poreč 2011

11819.jpg11819.jpg

Aquapur - Izložba Poreč 2011

11820.jpg11820.jpg

Aquapur - Izložba Poreč 2011

11821.jpg11821.jpg

Aquapur

11822.jpg11822.jpg

Aquapur - Izložba Poreč 2011

11823.jpg11823.jpg

Aquapur - Izložba Poreč 2011

11824.jpg11824.jpg

Aquapur

11825.jpg11825.jpg

Aquapur

11826.jpg11826.jpg

11827.jpg11827.jpg

Aquapur - Izložba Poreč 2011

11828.jpg11828.jpg

Ulošci filtera

11830.jpg11830.jpg

AgriFlow A45

11831.jpg11831.jpg

AgriFlow A60

11832.jpg11832.jpg

AquaKlear J62 uklanjanje kamenca

11833.jpg11833.jpg

Aparati za vodu

11834.jpg11834.jpg

AQ JUMBO višestruko je nagrađivan tijekom 2008, 2009 i 2010 godine na raznim sajmovima za razvoj novih tehnologija i inovacija

11835.jpg11835.jpg

11836.jpg11836.jpg

Aquapur

11837.jpg11837.jpg

Aquapur

11838.jpg11838.jpg

Aquapur

11839.jpg11839.jpg

Aquapur - filtracija vode na ulazu u objekat

11840.jpg11840.jpg

Aquapur

11841.jpg11841.jpg

Filter za tuširanje

11842.jpg11842.jpg

Omekšivač vode

11843.jpg11843.jpg

11845.gif11845.gif

Obrtnički sajam Pula 2011.- Aquapur Rijeka

13410.jpg13410.jpg

Obrtnički sajam Pula 2011.- Aquapur Rijeka

13411.jpg13411.jpg

Youtube video
Gdje smo
 
 

Pogledajte Aquapur - Pročišćavanje / Omekšavanje / Filtracija Vode na većoj mapi

Istrabiz oglasi

Izdvojeni subjekti

 

Marketing

Copyright © Sva prava pridržana Istrabiz.hr. Uvjeti korištenja  

NASLOVNICA   ADMIN   KONTAKT